pissväder.

det regnar. det är blött. det är slask. Gick hem vilket tar typ en kvart men kändes som typ fyrtio min..plus att det har blivit fett halt..ge mig en bil!!

vardag

Det var den första studentfesten i Härnösand i helgen. Hade trevligt på förfesten med klassen :) Sedan när vi drog ner till teatern där studentfesten hölls blev jag inte där sålänge. Drog på krogen istället.
Jag och Malin stod på skyltsöndagen och frös häcken av oss, snöade verkligen hela dagen också. Och man var ju lite trött sen gårdagen så tog en tupplur när jag kom hem sedan. Träffade Hanna en stund på kvällen också!

Idag har jag bara haft en vanlig skoldag. Lyckades komma hem förvånansvärt tidigt idag. Slappade ända fram till middagen då jag tog tag i lite plugg och sedan drog Hanna med mig till simhallen. Simmade 40 längder :D Feels good! Nä nu ska jag ta och kolla klart på en film jag började på igår.

pusss


you da one

Helg! Har haft en intensiv vecka, mycket att göra och långa dagar. Jag och Malin har hållt på med vårat projekt arbete, ska stå nere på stan på skyltsöndagen i helgen. Tyvärr har vi bara hunnit gjort tvålar och inga smycken ännu men det får gå ändå.

Igår träffade jag Maria på kvällen, vi såg den senaste apornas planet som kommit ut. Den var ganska bra faktiskt, spännande! Blev en hyfsat tidig kväll, var hemma vid tolvtiden.

Drack första julmusten igår, mumma!!

saved by my bf

Haft en jävla hårkris ikväll, ringde hanna som trodde någon hade dött typ innan jag fått fram hur läget var. Men situationen är mer eller mindre räddad nu..puh!



min dag

Vanlig skoldag idag, hann träffa honey en sväng på lunchen(: Sen var jag hos tandläkaren idag..känns som käften ska fara ur led när dom håller på och gräver med alla sina instrument! Var där och gjorde om en lagning. När jag kom ut var man ju bedövad i halva ansiktet, känns hyfsat skumt.
Ikväll kom Michaela hit, planen var att jag skulle hjälpa henne med matten men vi fick inte så mycket gjort. Maria kom också förbi en sväng. Kände mig hyfsat social när jag var tvungen att springa ner till tvättstugan hela tiden eftersom jag hade tvättid..men trevligt vare iaf:)

wehearitSWEET
Fuck You ~ Fuck Me ~ Fuck Off - anonymous-anorexic: I love everything about this...tuula
taylor | Flickr - Photo Sharing!Pinger - strona 2 - świetni ludzie

bilder från weheartit


never let me go

Slappat hela dagen och sen blev jag bjuden på middag av farmor och farfar. Farmor gjorde en jättegod lasagne. Har suttit och pluggat lite nu i slutet av kvällen. Måste väl krypa ned i sängen snart eftersom helgen är slut och det är skolan imorgon. Hoppas att den här veckan går lika fort som den förra!


jag för några dagar sen

a part of my life that doesn't belong to you

funderar. blockerar. undrar. tänker. skjuter bort tankarna. distraherar mig. tillåter mig inte att känna efter. rädd?


over my kitchen table


breaking dawn

Den här veckan har gått otroligt fort, den bara svischade förbi. Har haft mycket att göra, nationella prov, projektarbete och så har jag lyckats dragit på mig en förkyldning.
Igår var jag med Mich och Maria på bio, såg den senaste av twilightfilmerna breaking dawn. Tyckte den var asbra! Vi satt och skrattade ena stunden, tårar i ögonen andra och tredje nästintill krossade varandras händer för att det var så spännande. Bra film helt enkelt, sen är man väl lite av ett twilightfan. Efter bion drog vi hem till mig och bara chillade :).


vad gör ni när ni har tråkigt?

Jag slår oftast på någon bra musik på hög volym och sjunger med.

drunk off your love

Gjorde mest ingenting hela dagen igår men på kvällen åkte jag och Maria till Sundsvall och åt middag med några trevliga pojkar. Tog ett tag innan vi lyckades få bord, man gör nog bäst i att boka innan om man ska gå ut och käka en lördagskväll i Sundsvall. Efter middagen mötte vi upp Hanna och drog på förfest till en av hennes klasskompisar. Hade det väldigt trevligt! Sedan runt tolvslaget for vi ner till 200dagars studentfesten som var på stadshuset. Dansade loss hela kvällen och träffade massa människor, blev nattbussen hem sen.

Hade tagit med mig kameran men blev inte en bild tagen under hela kvällen. Här är en gammal bild istället från när jag var och hälsade på Jessica i Stockholm.


water marble

Var inne på min kusins blogg och såg den här videon, hur ballt?!


hemmakväll

Slutade halv ett idag, grymt skönt:) Träffade simon en stund och sen gick jag hem och stökade med alla saker. Börjar bli lite ordning nu! Har kollat på lite satc och ska fortsätta med det strax. Skönt med en lugn dag idag för imorn händer det grejer.

Puss


volangblus



En liten bild på detaljer från min finfina blus som jag fyndade på seconhand på lovet(:

tisdag

Är fett uttråkad så förtillfället försöker jag sysselsätta mig med massa saker samtidigt. Pratar med olika folk, lyssnar på musik, skrålar med och bloggar..snart måste jag sätta igång med lite skolarbete också.

Har inte så mycket att skriva just nu, eller egentligen har jag väl en massa men inte som jag vill delge med hela världen..inte än iaf :)!

puss på er!


säg hej till världens sötaste unge

Var ju uppe hos syrran på lovet, här kommer några bilder:














haha love u!

H: men du kan väl komma hit?
L: nej, kan inte du komma hit istället du har ju bil?
H:neee...
L: jag har godis, choklad och glass..
H: okej, jag kommer snart!

somebody i used to know


RSS 2.0