rolling in the deep

Skittrött. Har varit en lång dag, började med fysikb prov klockan åtta - kill me -.- (ja det gick sämst =g). Sen fortsatte dagen med en fysik och biologi lektion. Slutade klockan ett, men stannade kvar för att ha extra kemi. Sedan utvecklingssamtal vilket visserligen gick bra, kirrat på tio min ;). Kom hem runt fem, sen dess har jag bara slappat och ätit godis.

Ska iväg om en halvtimme och träna även fast jag helst av allt bara skulle vilja gå och lägga mig och sova nu på en gång, men lite nytta ska man väl göra!


kunde inte låta bli att le


från: weheartit

shelley

Kom hem från fjället i lördags och då blev det bara att däcka i sängen på en gång, grymt skönt efter en vecka i tält! Var dock rätt nice ändå, funderar på att läsa kursen nästa år också..hm, fördel att man är ledig på alla utlagda timmar :D I söndags for jag till D i Svall,sen skola idag till fem typ x) Har sjuuukt mycket plugg den här veckan, blogga blir nog inte prio ett ;)

Ikväll ska jag träffa Hanna och vi tänkte överaska bas eftersom han fyller år idag (hoppas han inte läser det här(a))

Nu: Middag!!!!

Pusss

fjälla imorn!

Imorgon bär det iväg ut i bushen för att bo i tält (y) Ses på söndag!

Puss

sunday

Träffade Maria, Sofie och Mich igår. Tänkte först att vi skulle dra ut, men sen blev vi supertrött och bessade pizza och myste på framför tv:n med popcorn istället. Skönt :)! Kul att träffa dom, det var så längesedan sist!
Idag klev jag upp relativt tidigt för att ta bussen till sundsvall och träffa älsklingen som kom hem igår(:
Nu blir det snart till att käka, är ashungrig!
Tumblr_lhzuqcf5ag1qajjdco1_500_large
Pusss

ägd

Pendeltåg, Stockholm


En pojke ~5 tjatar på sina föräldrar om något som han vill ha.

Pojken: Men mamma, jag får ju aldrig nånting av dig… Det är ju bara jultomten som ger mig saker…

Hittat på tjuvlyssnat ;)


gårdagens inköp







Haha känns som att jag tror att det är sommar redan om man kollar på mina senaste inköp ;) men aja, är nöjd i vilket fall! Är ju snart vår också om man ska vara lite optimist:)  Linnet på sista bilden ser nästan rosa ut men det är mer orangerött, syns inte på bilden dock ;)

jeffrey campbell

Vaknade för en stund sen men har inte orkat kliva upp ännu (a) Men ska snart göra i ordning mig för att åka ner på stan och ta en fika med Maria :)

 

Har cravings efter dom här skorna, lite väl dyra för min plånbok men grymt snygga!


godnight peeps



Följ min blogg med bloglovin

today

Idag var jag på stan en sväng med malin, fick en hel del grejer med mig hem! Bla jeansen från cheap monday (y) Nu ska jag snart iväg till Joel och träffa lite folk :)

4b291a3d161080e9026167f3f0668b77_large
Bild från: weheartit

sommarinköp



Klickade just hem en skinnjacka och en bikini från H&M, kommer fram sådär lagomt till slutet av april (:


pics


Var i gränna(:


Shoppade lite mer inför fjällen och annat


Blev uppgödd av mormor (y)




Mormor & morfar i gränna

älska livet

Äntligen framme efter en 18 timmar på bussen tänker man, skyndar sig ut ur bussen vilket resulterar i att man ramlar halva trappan och ner på trottoaren..slår vänster benet blått och lyckas på nått sätt inte få en skråma på höger benet. Smidig elr vad?


på bussen

Sitter på bussen nu, blir ett kort inlägg för jag känner inte att jag har riktigt ork nu. Kanske slänger in nått inlägg senare ikväll när jag är hemma och då kan jag även visa lite bilder från min resa ;)

pusshej

shopping

Har kopplat upp datorn mot 3G nätverket på mobilen, vet inte hur mkt det kostar så får väl fatta mig snabbt ;). Mormor och morfar har ju ingen dator och därför inget internet heller. Och det verkar inte finnas några grannar som har ett öppet nätverk som man kan snylta på (a).
Idag har vi i allafall varit på ett köpcenter som heter A6, köpte/fick de här sakerna:




Köpte ett par enkla svarta springbyxor att ha när jag tränar :)


Mormor hjälpte till och betala den här väskan, liknar lite den jag ville ha från chapnlle. Den var billig också men jättefin och stilren liksom. Passar perfekt att ha i skolan med alla böcker som ska få plats!


Fick de här kängorna av mormor :) Kommer användas flitigt i vår, sen när det blir lite varmare kan man matcha dom med söta sommarklänningar så bryter det av lite! Var tvungen att lägga in en sula i dom för att dom var förstora annars, dom hade inget mindre än 36..men det funka ju med sulan lika bra!


Puss<3

on my way

Har suttit på bussen ner till mormor och morfar hela dagen, vilket jag fortfarande gör. Men nu är det inte länge kvar, halv sju är det beräknat att jag ska vara framme :)! Fast dagen har ändå gått hyfsat fort, har sovit ganska stor del av resan (a).

Var förövrigt på stan igår och skulle köpa jeansen jag kollat ut, tror ni inte att affären stänger tidigare just bara den dagen?! Suck! Fick i allafall med mig en kort tröja från H&M som kommer att användas mycket i sommar :)


blue shoes

Har just ätit asgod middag och ikväll blir det bara att mysa med älsklingen :) Får se vad vi hittar på!
Pussss




Ett par förövrigt asballa skor, vart hittar man dom? Give me (a)

Godnatt

Nu ska jag sova :) Äntligen, för jag är så trött!
Wish me goodluck on the test tomorrow!


Puss


varför går tiden så fort..

...när man pluggar? Det är inte kul men ändå flyger tiden förbi och jag känner paniken! Jag hinner inte!!
-.-


a long day

Ska snart öppna biologiboken för lite plugg, har prov imorgon! Idag har känts som en lång dag, vaknade upp tidigt i sundvall och tog bussen hem, skola och planering med min friluftsliv och äventyrs grupp, sedan åkt och gjort lite ärenden, middag. Har hunnit slappa lite nu innan jag tar tag i pluggandet.



Två bilder från tisdagen förra veckan då jag och älsklingen firade 6månader :) Lagade asgod middag tillsammans och hade det skitmysigt!


sommarlängtan

Längtar galet mycket till sommaren just nu! Till de varma långa dagarna, ingen skola och inget plugg. Jag längtar till alla sommarplaner som jag tror kommer bli galet roliga :D.


Peace&Love festivalen, har aldrig varit på någon festival så det blir nog en grym upplevelse :)


Magaluf med hela tjejgänget, gaaaalet kul kan jag garantera att vi kommer ha!!


Jag och honey lär hitta på massa skoj, stugbesök måste hinnas med!!!


Med älsklingsdanny ska också massa roligt hinnas med :)

den förlorade symbolen

Trött som fan. Har just läst ut en bra bok:



Jag har läst hans tidigare böcker såsom davinci koden och änglar&demoner, om man gillade dom gillar man den här. Även om jag kan tycka slutet var lite halvflummigt. Men definitivt läsvärd, älskar att man lär sig massa när man läser och inte som ur en fakta text.


cravings for chocolate

Fixade en ny header till bloggen igår, gjorde om den lite också i samma sväng. Tycker om att det är ljusbakgrund, man blir ju nästan deprimerad av att kolla in här annars.

Idag har jag varit i skolan iaf. Kändes mycket bättre än förra veckan, blev inte alls lika utmattad som tidigare. Bra att jag stanna hemma en dag alltså! Har fått reda på att vi har en massa prov v11 då jag är borta och sen direkt efter på v12 också..suck!! Blir till att plugga ihjäl sig då man är hemma igen då.

Förövrigt är jag grymt sugen på choklad...


RSS 2.0