Into dust - Mazzy Star


Klicka

give me summerbrake!!

Känner mig helt slut. Blir alltid så himla trött på eftermiddagen. Idag slutade jag vid två eftersom jag inte kunde vara med på idrotten (hade lite feber igår och halsont idag). Gick på stan en sväng och hittade ett enkelt & sött vitt linne och ett par bruna shorts inne på lindex :). Var in på h&m en sväng också, hittade lite saker där som jag lade undan..men blir nog inte att jag köper dem tyvärr! Måste ju spara lite av pengarna också, något jag är riktigt dålig på!
Har varit hyfsat duktig idag och tvättat och efter middagen blir det att plugga matte också. Kanske hinner träffa Hanna en sväng också om hon inte skulle på teater ;) 

Men just nu känner jag bara för att gå och lägga mig, vart tar energin vägen?



I don't mind if you don't mind

Nu har jag varit och tränat, skönt! Träffade Elsa där också, det var längesedan sist. Dock han vi prata typ tre sekunder typ;) Men trevligt i allafall! Nu har jag precis duschat och funderar på om jag är tillräckligt ambitiös för att plugga eller om jag bara ska gå och sova..tror det blir det sistnämda.

Puss



Got your shades on your eyes
And your heels so high
That you can't even have a good time


it's got to be perfect

Är hemma i stan nu och ska iväg och träffa Hanna och ikväll blir det träning :)
Puss


bild:style.com

la colour



style.com

fredagsmys

Äntligen lite paus i plugget så man har tid att leva ;) Är i Sundsvall nu, älsklingen sitter med körkortsteorin så jag passar på att skriva ett litet inlägg! Igår var vi hemma bara och sjöng singstar ;D och kollade på nyaste HP:n!
Ikväll blir det förhoppningsvis bio :) Har inte så mycket att säga såå, bye ;*


RSS 2.0