this is me, apparently

Din personlighetstyp:
Entusiastiska, kreativa och idealistiska. Kan göra nästan allt som intresserar dem. Socialt begåvade. Måste leva sitt liv i enlighet med sina värderingar. Entusiastiska inför nya idéer, men blir uttråkade av detaljer. Flexibla och öppna för argument. Många och varierade talanger och fritidsintressen.


Karriärer som skulle kunna passa dig:
Skådespelare, journalister, skribenter, musiker, konstnärer, konsulter, psykologer, entreprenörer, lärare, personalvetare, politiker, diplomater, TV-reportrar, marknadsförare, forskare, säljare, artister, präster, PR-ansvariga, sociologer, socialarbetare.


good luck trying to sleep..

förvirrad. förkrossad.

hur kan en evighet bara vara två minuter`?

Haft en kväll med tjejerna♥ Känner mig trött och utmattad nu så jag hoppas jag kan sova inatt. Har lite sovmorgon imorn, till nio.

words

snodde den här texten från Hannas blogg:

Jag vägrar att känna mig dum så jag väljer att stänga min mun
men ögonen säger en del och jag vet vad du tänker
---

Och jag ville ge dig allt, ändå ville du ha mer
Även om jag gjorde rätt, ja då hittade du fel
Även om jag borde ha sett det så tittade du ner
O du log, du var lugn, du var glad, du var lättsam
Jag var dum, du var smart, jag var fängslad
Men min mun ville ha dina läppar


miss u like hell

Vaknade klockan sex imorse. Kunde inte somna om så det var bara att kliva upp. Har gått runt och mått illa hela dagen:S Kan knappt få i mig någon mat..kanske är därför!

Jag och Malin var och skapade ett konto till vårat UF idag. Och våra produkter har kommit på posten så det är bara att hämta ut dom. Äntligen händer det något iaf.

Tumblr_ls6ntscx9c1qk2dp6o1_500_large

när man blir sådär trött och handlingslös, nivet?

Melissa Horn – Långa Nätter

245414801_zkcjcuvn_c_large

the longer I run

Fick hem min kamera igår, har lekt lite med den idag. Prövat olika inställningar och så. Är nöjd med den än så länge! Nu har jag suttit och skrivit lite historia, orden flöt på som fan men nu går det trögt..




Min tacopaj från igår, kanske inte ser ut så men den var sjukt god!







when it is empty inside

Lykke Li – Possibility - Soundtrack Album Version

Alone-beautiful-cute-fashion-girl-favim.com-135284_large

Tumblr_lqmzbuxwgh1qf9vfuo1_500_large

bilder från weheartit

kodak easyshare

Har just klickat hem en ny kamera, min förra blev stulen då jag var utomlands. Har kollat runt lite och hittade den här för ett tag sedan och nu slog jag till :D


Fick med både minneskort och väska för ett asbra pris! Förhoppningsvis hinner jag få hem den till helgen :)


Mr.know it all

Har suttit och kollat lite i olika internetshopar därav collaget i förra inlägget. Det typ kliar i fingrarna och jag vill bara shoppa, shoppa, shoppa! Men måste ju lägga band på mig själv. Hittade en fin klänning på h&m dock som jag skulle vilja ha, får se om jag slår till. Men nu ska jag läsa lite i Jane Eyre (läser den i skolan) och sen sova.


2_large

Tumblr_lrqgrku1ps1qzrkblo1_500_large

209446361_lgzgetn4_c_large

Tumblr_lro9mltll31r1sdx2o1_500_large

Bilder från we♥it


PUSS

cravings


natten till måndag

Har precis skrivit klart en engelska uppsats. Otroligt skönt! Tar fan lång tid att få ihop det men får hoppas det är värt det. Fick reda på att jag har mvg i MatteD idag, lycklig :D trodde fan inte det!!

I helgen har jag och Danny firat ett år (i efterskott då). Vi gick ut och åt på en jättefin resturang i Sundsvall. Dom hade svingo mat där, var lite dyrare men så värt det :) ♥ Vi bytte presenter också och Danny skjutsade upp mig till ett ställe från där man kunde se hela stan. Hade en underbar kväll! På lördagen sov vi ut och bara chillade hela dagen. På kvällen vart det kräftskiva med massa folk och det var roligt, lite kallt dock.

Och idag då, pluggat och kollat på film och tv. Började kolla på den nya Jane Eyre, tyckte den var bra. Men då måste man ju gilla filmer som utspelar sig i England på 1800-talet!

Men nu borde jag verkligen sova, ska vara i skolan om mindre än åtta timmar :S

pusss

huvudvärk

Har just anmält mig till högskoleprovet. Sitter nu och funderar på när jag ska inhandla min nya kamera. kanske ska vänta lite?! Jag och Malin var och fikade på waynes i eftermiddags och funderade ut vad vi ska ha som projektarbete. Har börjat forma ut en idé nu som kanske kan bli nått. Förövrigt har jag lite plugg som jag verkligen borde ta tag i, så det är väl bara börja..suck!


but if you can't go home, where can you go?


RSS 2.0