isbjörn


Är klar med packningen tills imorn och sitter bara och myser i min nya gosekofta som är vääärldensskönaste! :)

better than revenge

Har börjat packa inför magaluf, känns bra att börja i tid. Vill inte packa för mycket bara..känns som att jag är på god väg att göra det! Hehe jag är inte precis känd för att packa lite, får alltid höra "haru tagit med dig hela garderoben" eller "vafan har du tegelstenar i väskan eller". Men ska göra mitt bästa, får väl rensa ut lite på ondsdag innan jag åker i värsta fall (a). Får inte komma upp i över femton kilo heller!!



Hehe kolla prognosen för veckan :)

poker face

Idag har jag varit och träffat alla som ska med till Magaluf på torsdag. Kan inte fatta att det bara är fyra dagar kvar! Efter vårt lilla snack så gick jag, Sofie och Maria till Sorrento och käkade middag. Senare när vi var mätta och belåtna så gick vi till ica och inhandlade efterrätt som vi sedan åt hemma hos Hanna. Blev en tidig kväll eftersom att Hanna skulle upp så tidigt imorn.

Funderar på när jag ska börja packa..fick låna en väska av Maria som jag ska ha. Den ser typ gigantisk ut när den står i mitt rum, men blir nog inga problem att fylla den iaf ;)



Tumblr_lopltfh4tk1qbmqg2o1_1280_large
Tumblr_lhe3fg9tu51qcaxspo1_500_large

pics: weheartit


gårdagen

Vaknade för en halvtimme sedan! Hade en asbra dag igår, lite stressig emellanåt men det gjorde inget:) Hellre stressa runt lite än sitta och rulla tummarna! Jag vaknade upp med älsklingen brevid, vid tolv tog jag bussen mot härnösand. Jag åkte hem direkt, slängde ihop lite saker och cyklade ut till klubbsjön med fina vänner! Det var synd att jag inte hann stanna längre än en timme..men jag skulle iväg på middag klockan fem! Tog en hel timme att ta sig hem.
Iaf så spenderades början av kvällen med klasskamrater, hur myys som helst :) Vi åt asgod mat, grillade marchmellows och spelade spel. Malin och Mattias hade fixat allt asbra!
Men senare drog jag vidare till Maria och umgicks med henne, Sofie och Sara. Drog ner till svenssons, dansade loss och hade en awesome kväll. Kom hem lite efter tre och sov som en stock!


Tog ju aldrig med mig kameran igår(stupid), så här är en bild på sofie från mobilkameran.

eyes on fire

Har just kommit hem från en mysig kväll hos Maria:) Sitter med en kopp te nu och ska snart stänga av datorn för att sova, tänkte att jag bara skulle skriva ett litet inlägg.
Imorgon ska jag in till stan, har lite småsaker som jag ska kolla efter till magaluf resan (fatta att det bara är en vecka kvar nu!!!!) och leta en present.


När vi var på gatufesten, haha hittade ingen annan bild xD jag ser typ skallig ut...

things are about to change

 Bild: we♥it

piteå

På måndagen åkte jag upp till Piteå, hälsade på syrran och hade det trevligt i några dagar!

Stekte lite i solen vid en sjö som hette pottan x)




Shoppade loss på babykläder!


Syster i skuggan på deras baksida efter shoppingturen






grönsvik

Har varit i stugan en vecka nu och haft det super härligt!:) Nu är jag hemma en kort sväng (typ en timme) sen bär det väg upp till syrran :D














RSS 2.0