Färgklick till våren


Till våren blir det mycket färg, ska bli kul att exprimentera med tycker jag :)
Gjorde ihop ett litet collage, sakerna kommer från: H&M, Topshop och Modekungen.

alexa bag

Ligger hemma idag, har ont i huvudet och halsen är alldeless svullen. Måste dock till skolan imorgon ändå, blir till att knarka alvedon då ;).

Alexa Bag
Sitter fortfarande och trånar efter den här väskan, kommer nog köpa den innan sommarlovet :)
Finns att hitta på chapnlle.com

sammanfattning

Trött. Känner att jag verkligen håller på att bli sjuk nu, är asvarm och halsen är svullen :( Har ju kännt mig hängig hela förra veckan så det är ingen överraskning precis..men ändå!
Funderar på att sjukanmäla mig imorn, skulle faktiskt passa bra om jag tog tag i och plugga lite (läs mycket) då.

I helgen har jag, på fredagen; varit med Hanna, Basie och Joel :) Var hemma hos Basie och hade en supermysig kväll, såg på en film, åt chips och bara chillade! Sov över hos Hanna sen också, hur längesen var inte det?! Trevligt iaf, måste ta tillbaka sådana gamla traditioner elr vad jag ska kalla det ;)
Blev iaf en hyfsat tidig morgon då Hanna skulle med bussen till svall och jag mötte upp Danny på busstationen ;). Vi gick på stan en liten sväng innan vi drog hem och tog det lungt bara.

Peace out

blackwhole

faller ner mot svarta stenar
vinden tar tag i dig
åskan dundrar i din bröstkorg
regnet forsar ner i lungorna
vassa kanter skär i ryggen
skrubbsår och sand

.

Har ingen ork, jag orkar inte helt enkelt. Jaha? jag orkar inte bry mig. jag orkar inte engagera mig. jag orkar inte. vad är meningen? allt faller ändå samman tillslut.

cheap monday

Var på stan idag, prövade ett par svarta cheapmonday-jeans..satt som ett smäck! Dom ska jag ha tänkte jag, men det får vänta för jag har ett nyårslöfte att inte köpa kläder fram till 1:a april. Hoppas jag lyckas, men det är svårt! Men efter det blir det till att inhandla dom :) Perfekt midjehöjd också btw!

melissa horn - sen en tid tillbaka

Har nästan slutat lyssna på musik :O Det är rätt konstigt för förut så lyssnade jag i princip dygnet runt..vad har hänt?

Lyssnar just nu på den här låten som är en gammal favorit, men passar in på hur jag känner just nu:
Melissa Horn – Sen en tid tillbaka


Design

Skapade en enkel design att ha just nu, ska mixtra lite mer med den senare!

oh fuck it

Skapade en blogg, igen! Hade en tidigare som jag tog bort för att jag kände att jag helt enkelt inte orkade. Men nu känner jag att jag behöver verkligen skriva av mig och då kändes det som en bra idé att göra en ny blogg. Just i detta tillfälle är det ingen av mina kompísar elr närstående som känner till den här bloggen, men det får komma sen. Just nu känner jag att jag vill göra det här för mig själv.

Har gått hela veckan och känt mig hängig, har ont i huvudet, halsen är svullen och jag känner att jag inte har lika mycket ork som jag brukar ha. Fy och blä för allt plugg jag har nu, men känner verkligen att jag inte orkar ta itu med det nu. Jag är redan skittrött trots att klockan knappt är åtta.

Försöker ändå fokusera på skolan, inte så lätt när man går runt och är hängig..inte blir det bättre av att man får massa sms från en idiot så man inte kan koncentrera sig heller. Känner att jag mår inte bra av det här känslomässigt. Det känns tungt och jag längtar tills allt löser sig för min del. Vill kunna andas igen.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0