christmastime

Har inte skrivit på typ en vecka igen. Livet rullar på.

Nu är det inte långt kvar till julafton. Längtar! Ska bli så kul att mina syskon med respektive kommer ner så vi blir hyfsat många på julen :) Och längtar efter att få träffa min systerdotter Alice igen! Samt allt annat som hör julen till som att öppna och ge julklappar, äta tills man storknar och sedan äta lite till, kolla på kalle anka osvosv.



I think i love you better now

En väldigt bra låt, blir lite irriterad att det inte går att lyssna på den på spotify än!


Myshelg

Sitter och surfar på farfars iPad medians jag väntar på att middagen ska bli klar! Har haft en riktigt bra helg som jag spenderat med fina vänner. Hade svinmysigt med tjejerna igår då vi lagade och åt middag tsm och bara myste :)
Hanna drog med mig ut och dansade efter tolvslaget också!
Men nu verkar det som att middagen börjar att bli klar, puss på alla fina!:)

betong fjäril

"Life is all about risks and it requires you to jump. Don't be a person who has to look back and wonder what they would have or could have had. No one waits forever"



I wonder if you know..

I wonder if you know when you kiss me like that
you ruin me for anyone else

EBBA ANDERSSON -
bild: weheartit

turn it up

Masade mig ut ändå och sprang (försökte springa) en runda. Blåste som inåthelvete på tillbakavägen, men var skönt att komma ut en stund i allafall.

Snart är det helg igen. Känns som att veckorna bara springer förbi..vips så är det sommar och studenten! Fast det är ju en bit kvar ändå. Ska man kanske börja handla in lite julklappar snart. Har kommit på världens bästa och roligaste julklapp till Hanna :D (vet att du läser det här och blir ännu mer nyfiken). Det är faktiskt riktigt roligt att ge bort saker när man kommit på något riktigt bra!

Men nu borde jag gå och lägga mig. Ska upp tidigt imorn för jag och Malin ska hålla på med smycken till företaget vårat.

Little Exaggerations ૐDisturbia

bilder från weheartit

Pussgodnatt

cocktailparty

Så här såg man ut på första studentfesten i Härnösand. Dresscode: cocktail!






gammla goa maggio

Sitter och försöker plugga. Funderar på att gå ut och springa en runda men det är ganska blåsigt ute..och kallt! Får se hur jag gör, får ju inte bli allt för sent heller!


RSS 2.0