fatass

Är hemma efter en skön kväll med tjejerna:) Gjorde en svingo' fruktsallad och satt på michs balkong och bara mådde.


hehe

Har just betalat min första faktura, vuxenpoäng!!

rolling in the deep

Har varit på smitingen hela dagen, schteeek! Hade ju bränt mig på ryggen igår så blev till att bara sola magen..intressant va??? Ikväll har vi grillat också, pappsen hade köpt en ny grill (y) Gott blev det! Ska städa och fixa lite i rummet innan jag ska iväg och träffa tjejerna :)

Puss på er!♥

vadå söt?


happyface

Har just beställt massa foton till framkallning, runt 200 st blev det ;o Men fick hundra kort gratis så det blev svinbilligt :D! Har hunnit med en springrunda också men nu ska jag bara chilla, kanske sy lite om jag orkar.


summersummersummer

Följde med Maria och Michaela ut till smitingen idag. Stekte i solen, snacka skit, åt glass och spela diverse strandspel :) Härligt med sommarlov!

Har inga bilder från idag, så får bli en gamal goding från när jag och Hanna var i Bulgarien ;) Vi ska precis åka bananaboat och slängas runt på havet!


restless monday

Blev ingen springtur men har iaf satt upp en hängare där jag kan hänga upp alla mina väskor så dom inte ligger och dräller någonstans. Senast jag var på ikea så köpte jag tyg och några kuddar och började lite smått på att sy dom idag, en gjord och två kvar! Det kommer bli grymt;)
Känner mig fett rastlös när man har så himla mycket tid att spendera helt plötsligt! Funderar på att sticka en pippitröja, vet inte hur svårt det är men det visar väl sig. Hittade i allafall ett mönster nyss :)


just tonight

Kom hem från sommarstugan igårkväll, har spenderat midsommar helgen där med Danny och massa annat trevligt folk. Nu idag har jag slösat bort hela dagen på att sova..hehe! Fast lite nytta har jag gjort också. Tänkte kanske dra ut på en springtur innan middagen, men får väl se vad jag orkar x).


en bild från när vi spelade kubb i stadsparken efter skolavslutningen


update

I veckan som varit har jag bara tagit det lungt, bla gått och fikat med Elsa och tagit igen lite av den tid vi inte setts på, hjälp Simon att hitta en present till sin flickvän, inhandlat lite saker från ikea till mitt rum och med hjälp av Danny fixat i ordning det (inte riktigt klar än dock), sett Hanna och Felicia göra ett grymt uppträdande på riksfinalen av ukm men en låt tillägnad mig (a) gissa om jag fick tårar i ögonen!

Men nu har jag inte tid att skriva något mer..ska iväg till Hanna och ha en mys/tjockis kväll;)


Att inte glömma att jag firade mich som fyllde arton!<3

fast car

Äntligen sommarlov! På riktigt, skrev prov både igår och idag..hoppas det gick bra! Men nu är det äntligen sommarlov på riktigt, lite besviken på vädret dock..vad hände med dom där 25graderna och strålande solsken? Give me!


what are words


Chris Medina – What Are Words

RSS 2.0